Презентация, доклад к уроку в 6 классе Приготовление пищи

1. Peel and wash all the vegetables, slice them.2. Melt the butter in a saucepan and add the vegetables.3. Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.4. Add salt and pepper and

Слайд 19c
Приготовление пищи

Cooking

9cПриготовление пищиCooking

Слайд 41. Peel and wash all the vegetables, slice them.
2. Melt the

butter in a saucepan and add the vegetables.
3. Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.
4. Add salt and pepper and pour in 1 liter of hot water. Bring to the boil and simmer for 25 minutes.
5. Chop the parsley and sprinkle over soup just before serving.
6. Add a spoon of fresh cream.

Vegetable Soup

INGREDIENTS: 2 carrots, 2 turnips, 1 small marrow,1 leek (or onion), 1 potato,1 stick celery, 1 clove garlic, 20 g butter, salt pepper, 1 litre water, 2 sprigs parsley

1. Peel and wash all the vegetables, slice them.2. Melt the butter in a saucepan and add

Слайд 5• boil • fry • stir • dice • mix •

bake • add • melt • peel • pour

peel

bake

add

mix

melt

pour

• boil • fry • stir • dice • mix • bake • add • melt •

Что такое shareslide.ru?

Это сайт презентаций, где можно хранить и обмениваться своими презентациями, докладами, проектами, шаблонами в формате PowerPoint с другими пользователями. Мы помогаем школьникам, студентам, учителям, преподавателям хранить и обмениваться учебными материалами.


Для правообладателей

Яндекс.Метрика

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть