Презентация, доклад к уроку. Unit 4. Lesson1

Corn 1 jar canning Ingredients

Слайд 1Salad with ham

Salad with ham

Слайд 2







Corn 1 jar canning

Ingredients
Corn 1 jar canning         Ingredients

Слайд 3




















Ham 400g
2 Ingredients

Ham 400g       2 Ingredients

Слайд 4







Red bell pepper 1 piece










3Ingredients
Red bell pepper 1 piece         3Ingredients

Слайд 5










Eggs 4 PCs
4 Ingredients

Eggs 4 PCs       4 Ingredients

Слайд 6







Cucumbers 2
5 Ingredients

Cucumbers 2       5 Ingredients

Слайд 7







200 g of mayonnaise
6

Ingredients
200 g of mayonnaise       6 Ingredients

Слайд 8







1 bunch dill

7 Ingredients

1 bunch dill       7 Ingredients

Слайд 9







Salt to taste
8

Ingredients
Salt to taste        8 Ingredients

Слайд 10Prepare the ingredients, boil hard boiled eggs, my peppers, cucumbers and

dill in cold water. Merge the juice with corn.
Prepare the ingredients, boil hard boiled eggs, my peppers, cucumbers and dill in cold water. Merge the

Слайд 11Take the eggs, cut into half rings and purify in a

salad bowl. Then add the corn.
Take the eggs, cut into half rings and purify in a salad bowl. Then add the corn.

Слайд 12This also add the ham cut into strips.

This also add the ham cut into strips.

Слайд 13Then add bell pepper, cut into strips as well.

Then add bell pepper, cut into strips as well.

Слайд 14Then cleanse the skin with cucumber and cut into half rings.

Then cleanse the skin with cucumber and cut into half rings.

Слайд 15Add the finely chopped dill.

Add the finely chopped dill.

Слайд 16Salt and mayonnaise. All good mix.

Salt and mayonnaise. All good mix.

Слайд 17Enjoy your meal

Enjoy your meal

Что такое shareslide.ru?

Это сайт презентаций, где можно хранить и обмениваться своими презентациями, докладами, проектами, шаблонами в формате PowerPoint с другими пользователями. Мы помогаем школьникам, студентам, учителям, преподавателям хранить и обмениваться учебными материалами.


Для правообладателей

Яндекс.Метрика

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть